Отзиви

Адмирации за Краси и целия й висококвалифициран екип! Висок професионализъм, иновативност в гамата на предлаганите услуги, любезно и топло отношение!

Pepa Dyakova
Pepa Dyakova

Винаги се чувствам като “вкъщи” ! Благодарности за високото ниво на професионализъм на целия екип!

Димана Димитрова
Димана Димитрова

Благодарим Ви, че ни помогнахте наистина да се отпуснем и релаксираме! Чудесно обслужване и процедури!

Petia Ivanova
Petia Ivanova

На първо място искам да подчертая перфектния професионализъм на козметичката Марина. Работи наистина изключително бързо, много е коректна, честна, интелигентна и с разкошно чувство за хумор. Отивам при нея с огромно удоволствие, чувствам се спокойна и винаги си тръгвам с приповдигнато настроение.
За мен студиото е едно прекрасно и много комфортно място, атмосферата е страшно дружелюбна, а обстановката - уютна. Персоналът е чудесно подбран набор от мили и слънчеви дами, с които е наистина приятно човек да разговаря. Удобно е, че има места за паркиране, което никак не е за подценяване и се намират в много комуникативен район.
Въпреки, че не съм правила маникюр или педикюр....съм виждала резултати от работата на Деси, която също е страхотна. Фризьорката, която също се казва Марина...също работи прекрасно. Много е важно за мен, че там никой не ти натрапва мнение, а момичетата работят точно по вкуса на всеки. Продължавайте все така да ни правите красиви 

Diana Ivanova
Diana Ivanova

Невероятно отношение и внимание. Благодаря ви прекарах си страхотно.

Силвия Иванова
Силвия Иванова

Много професионалност, чистота, отношение. Останахме наистина очаровани! Непременно ще се върнем! 
Bravissime! Siamo rimasti davvero contenti! Molta professionalita e cortesia!

Daniela Delcheva
Daniela Delcheva

Свържи се с нас сега и вземи специална ферта!