Отзиви

Това е любимият ми салон за красота. Момичетата, които работят в него, са с дългогодишен опит в сферата и винаги в крак с най-новите тенденции. Всеки път, когато отида там, получавам персонално внимание и качествени услуги на достъпни цени. Поздравления за Деси, която е любимият ми маникюрист, козметичката Марина и най-вече Краси, която успява да поддържа това високо ниво на професионализъм и приятелско отношение в салона!

Maria Petrova
Maria Petrova

Фантастично обслужване. Преродих се след всички процедури.

Pavel Nikolov
Pavel Nikolov

Адмирации за Краси и целия й висококвалифициран екип! Висок професионализъм, иновативност в гамата на предлаганите услуги, любезно и топло отношение!

Pepa Dyakova
Pepa Dyakova

Винаги се чувствам като вкъщи! Благодарности за високото ниво на професионализъм на целия екип!

Dimana Dimitrova
Dimana Dimitrova

Благодарим Ви, че ни помогнахте наистина да се отпуснем и релаксираме! Чудесно обслужване и процедури!

Petia Ivanova
Petia Ivanova

На първо място искам да подчертая високото качество на услугите на козметичката Марина. Работи наистина изключително бързо, много е коректна, честна, интелигентна и с разкошно чувство за хумор. Посещавам я с огромно удоволствие, чувствам се спокойна и винаги си тръгвам с приповдигнато настроение. За мен студиото е едно прекрасно и много комфортно място, атмосферата е страшно дружелюбна, а обстановката - уютна. Персоналът е чудесно подбран -  набор от мили и слънчеви дами, с които е наистина приятно човек да разговаря. Удобно е, че има места за паркиране, което никак не е за подценяване и се намират в много комуникативен район. Много е важно за мен, че там никой не ти натрапва мнение, а момичетата работят точно по вкуса на всеки. Продължавайте все така да ни правите красиви! 

Diana Ivanova
Diana Ivanova

Невероятно отношение и внимание. Благодаря ви прекарах си страхотно.

Silvia Ivanova
Silvia Ivanova

Много професионализъм, чистота и отношение. Останахме наистина очаровани! Непременно ще се върнем! 
Bravissime! Siamo rimasti davvero contenti! Molta professionalita e cortesia!

Daniela Delcheva
Daniela Delcheva