Intraceuticals Clarity срещу акне

Intraceuticals Clarity срещу акне
28.06.2018
Специализираният мастър клас на тема „Антицелулитни и отслабващи процедури“, организиран от издателство Beauty Woman, се проведе в хотел „Рамада“, София и събра доказани терапевти, които не само се запознаха с най-новите научни достижения в третирането на целулит и локални мастни натрупвания, докоснаха се до иновативна апаратура – надежден помощник на съвременния козметолог.

Терапията е подходяща както за млади проблемни кожи (в юношеска възраст), така и за хора на по-зряла възраст с хормонални проблеми. Действа в дълбочина, като регулира себума. Има антикомедонен, антибактериален и хидратиращ ефект, което я прави мощно средство в борбата срещу акнето. Замества напълно така познатите до момента интервенции за борба с акнето – химични пилинги и лазерно третиране, но без зачервяване, без болка, и без така неприятното излющване.

Силни помощници в борбата срещу акнето при Clarity терапията са нейните природни съставки. Маслото от чаено дърво успокоява раздразнената и зачервена кожа. Помага и в борбата с акнето. Екстрактът от алое вера е най-доброто природно средство за овлажняване и омекотяване на кожата. А лайката се грижи дори най-чувствителната кожа като намалява зачервяванията и изравнява тена.