SHR лазерна епилация

SHR епилацията е най-иновативният и модерен подход за лазерно обезкосмяване, благодарение на който можете да се радвате на прекрасна кожа. Тази технология има много предимства спрямо по-старите методи за лазерна и фотоепилация.

SHR e безболезнена, дълготрайна, безопасна. Може да се прилага и през лятото.

Традиционните лазерни или IPL технологии използват кратки импулси на около 2-300 милисекунди, прилагащи огромно количество енергия (12-120 Joule) на един квадратен сантиметър. Енергията се транспортира до корена на косъма чрез меланина, където се произвежда топлина от 65-72° по Целзий. Тя достига до основата на космения фоликул единствено чрез меланина. Но кожата и червените кръвни клетки имат подобен коефициент на поглъщане като меланина и следователно също усвояват високите нива на енергия, произведени от лазерните и IPL технологии.

Кои са недостатъците на по-старите технологии, различни от SHR?

Конвенционалните технологии, различни от SHR, просто пренасят енергията чрез меланина до космения фоликул.
SHR технологията, от своя страна, използва меланина като проводник само частично (50%), внимателно пренася енергията през кожата и чрез меланина достига до космените фоликули. 

Изследванията показват, че по-бавният, но по-дълъг процес на нагряване е значително по-ефективен за трайно обезкосмяване, отколкото са високите и кратки нива на енергия. Следователно при SHR технологията енергията преминава през тъканта няколко пъти (In Motion) с ниска концентрация, но голяма честота на повторения (до 10Hz, т.е. 10 пъти в секунда) на три дълбочини на вълната едновременно. Това е възможно благодарение на получилия награда за иновации SHR накрайник.

Някои клиенти сравняват усещането с масаж с топли камъни.

SHR е революционен подход, основаващ се на доставянето на големи количества енергия, но с нисък интензитет. По този начин косменият фоликул се нагрява до нужната степен, но без болка! Някои клиенти го сравняват с масаж с топли камъни.

 

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ПРЕЗ МАЙ:
2 = 3
/Заплащате 2 получавате 3/

При закупуването на пакет от 4 процедури /зона/  ползвате 20 % отстъпка.