Козметика

В Мах Beauty & Spa се стараем времето, прекарано при нас да е специално. Главната ни цел е да Ви помогнем да потушите стреса и да се възнаградите с грижа за самите вас. Нашите професионални козметици ще изготвят конкретна стратегия за подръжка на кожата за всеки клиент, според специфичното и състояние, начина на живот, желанията и възможностите му. С комплексен подход и постоянство младостта отминава далеч по-бавно, отколкото си представяме, а следите от времето настъпват по красив начин. Не забравяйте, че кожата има памет и ще Ви се отблагодари за грижите, като остарява по-бавно.

При нас можете да се насладите на качествена козметика на световно утвърдени имена в тази област. Предлагаме богат асортимент от процедури, апаратни и мануални, за да задоволим нуждите на нашите клиенти. Екипът ни посещава семинари, симпозиуми, мастеркласове в България и чужбина, за да сме винаги в крак с тенденциите и да отговорим адекватно на Вашите изисквания. 

"Изключително важно за мен е в  Мах Beauty да предложим на клиентите си качествени и резултатни процедури, гарнирани с приятелско отношение и красива обстановка. Целият асортимент от услуги е подбран на база този принцип - ефективни терапии, утвърдена козметика и професионализъм." - Красимира Иванова /козметик и собственик/

Няма по-голямo облекчение от това да направите нещо за себе си, особено когато резултатът ще подобри жизнеността на лицето Ви и ще повдигне самочувствието Ви.

Започнете още днес:

  • Почистване на лице
  • Химични пилинги
  • Мезотерапия
  • Апаратни процедури от висок клас
  • Масаж на лице и деколте
  • Терапии на водещи марки

Ако имате въпроси или нужда от консултация с радост ще Ви съдействаме: 0896 622 183