Reaction by Viora

 Reaction by Viora

Reaction by Viora

VIORA, водеща компания, чията цел е предоставянето на медицински естетически решения, като се стреми да помогне на пациентите си да постигнат най-ефективните резултати. От 2005 г. насам  VIORA се опитва да подобри съществуващата технология, за да предостави на клиентите най-добрите налични неинвазивни решения.

Неинвазивните и минимално инвазивни продукти на VIORA лекуват широк спектър от кожни дефекти като отпускане контура на тялото и лицето, намаляване на целулита, подмладяване на кожата, отстраняване на косми, изсветляване на кожата и тн.

Специализираните клинични и технически екипи на VIORA, работещи с медицински специалисти по целия свят, са произвели новаторски, патентовани технологии като CORE, SVC ™ и PCR ™. Тези технологии революционизират неинвазивните лечения, за да подобрят контрола и да увеличат възможностите на терапевтите, като същевременно подобрят опита на пациентите. Освен това този вътрешен експертен опит е начело на прилагането на нови разработки в отговор на търсенето на пазара, като се използват съществуващи технологии като лазер и IPL. Чрез формулирането на изключителни комбинационни протоколи и включването на различни собствени технологии, VIORA постига по-добри клинични резултати и по-голямо удовлетворение на клиентите и пациентите.

VIORA изграждат машини на времето, за да можем ние да оформим бъдещето.

Reaction by Viora е част от портфолиото и един от най-успешните апарати на компанията, апарат от ново поколение, който съчетава биполярна радиочестота и вакуум, т. нар. CORE технология.

Reaction™ представлява световен лидер в областта на естетичните процедури за оформяне контура на тялото и стягане на кожата, а именно:

-Лечение на целулит

-Намаляване на обиколките (включително след раждане и липосукция)

-Стягане на отпусната кожа на лицето и тялото

-Премахване на стрии

Reaction™ предлага максимален контрол на лечение и последователно проникване на топлина, използвайки CORE™ технология, която включва мултиканален RF с вакуум терапия (лечение), използвайки три различни процеса: deep tissue heating (загряване на тъканите в дълбочина), механично разтягане и механичен масаж.

Патентованата CORE™ технология прилага определена честота, която е насочена към тъкани на различна дълбочина, от повърхностните слоеве на кожата до хиподермата. Прилагането на радиочестотна енергия до дермата и подкожните слоеве задейства нагряване до подлежащите тъкани, което води до:

-Повишаване дифузията на кислород, освободен от кръвните клетки, което засилва клетъчния метаболизъм.

-Повишената температура на третирания участък - улеснява разграждането на акумулирана енергия (триглицериди) в мастните клетки и когато е освободена, тя води до свиване на обема на мастните клетки.

-Разрушаване на твърдите напречни колагенови връзки, като така се повишава еластичността на кожата и се подобрява текстурата и.

Заедно с ползите от ефективното лечение на целулита, дълбокото загряване на подкожната тъкан инициира механично разтягане на кожата, причинено от електрични импулси, отделяни от радиочестотни електроди. Това действие повишава генната експресия и стимулира фибропластите към повишаване производството на колаген и подобрява еластичността, което води до стягане на кожата.

Reaction механичен вакуум

И накрая, добавянето на механичен вакуум допълнително засилва лечението чрез улесняването на по-дълбоко проникване на топлинна енергия към подкожната тъкан, както и повишава локалното кръвообращение, стимулира лимфния дренаж и липолизата. Резултатът е намаляване появата на “портокалова” кожа , подобряване на текстурата на кожата и намаляване на обиколката.

Възможността за избор на конкретен RF режим и сила на вакуума, в зависимост от третираната зона осигурява най-добър резултат в терапията.

 

 

 

Свържи се с нас сега и вземи специална ферта!