Лазерна епилация Soprano ICE Platinum

 
Нежеланото окосмяване притеснява много от нас. Неговото трайно премахване, устойчивата и продължителна като резултати епилация са предизвикателство, което не е по силите на всеки. 
За трайно и безболезнено премахване на нежеланите косми ние, Max Beauty & Spa, ви предлагаме една от най-добрите процедури за лазерна епилация. SHR™ технологията на 
Alma lasers е революционен подход за лесна, бърза и ИСТИНСКИ ЕФЕКТИВНА епилация. Независимо дали кожата ви е светла, тъмна или с тен, дали имате по-плътни или по-тънки косми, със системите на Alma за епилация се постигат дълготрайни резултати с безопасни, бързи и безболезнени процедури. 
SOPRANO Ice Platinum комбинира преимуществата на трите най-ефективни дължини на вълната и постига отлични резултати, превъзхождащи всеки подход, използващ само една дължина на вълната. Иновативния накрайник – Platinum edition е едновременно насочен към различни дълбочини в тъканите и към различни анатомични структури в рамките на космения фоликул. Комбинирайки нивата на поглъщане и проникване на трите дължини на вълната, заедно с оптималното покритие на зоната и комфорта Soprano ICE Platinum се отличава с изключителна безопасност и клинично доказана ефективност.
 
КАКВО ПОВЕЧЕ ВИ ДАВА SOPRANO ICE PLATINUM
 
Platinum edition събира трите най-ефективни дължини на вълната в един-единствен иновативен накрайник, който едновременно е насочен към различни дълбочини в тъканите, както и към различни анатомични структури в рамките на космения фоликул. Комбинирайки нивата на поглъщане и проникване на три дължини на вълната, заедно с оптимално покритие на зоната и комфорта Soprano ICE Platinum се отличава с изключителен профил на безопасност и ефективност.
 
МАЛКО ПОВЕЧЕ ЗА САМАТА ПОДГОТОВКА ЗА ПРОЦЕДУРАТА
 
Желателно е в деня на лазерната епилация дължината на космите, които ще бъдат третирани, да е 1-2 мм.
Както при всички лазерни процедури, в рамките на 2-3 дни преди самата процедура кожата ви не трябва да е излагана на слънчеви бани.
В рамките на 2 до 4 седмици преди процедурата трябва да бръснете участъците, които ще бъдат третирани, като това е необходимо, за да се запази космения фоликул. В противен случай третирането с лазер ще бъде неуспешно.
Имайте предвид, че в деня преди процедурата върху областите, където космите ще бъдат премахнати, не се препоръчва използването на каквито и да било лекарствени и козметични продукти.
 
 
 
 
 
 
 

Лазерна епилация дами

SOPRANO Ice Platinum

Пакет от 3 процедури - 20 % отстъпка ОПЦИЯ ЗА ЗАПЛАЩАНЕ ПАКЕТА НА ЧАСТИ Голяма брадичка 35 лв.

Горна устна или малка брадичка 25 лв.

Бакенбарди 25 лв.

Шия 30 лв.

Брада и шия 40 лв.

Цяло лице 50 лв.

Подмишници 40 лв.

Бикини линия (външни) 50 лв.

Цял интим 90 лв.

Седалище 90 лв.

Крака 1/2 (долна част) 160 лв.

Крака 1/2 (бедра) 180 лв.

Цели крака 300 лв.

Ръце 1/2 70 лв.

Цели ръце 120 лв.

Коремна линия 40 лв.

Корем 80 лв.

Лазерна епилация господа

SOPRANO Ice Platinum

Пакет от 3 процедури - 20 % отстъпка ОПЦИЯ ЗА ЗАПЛАЩАНЕ НА ПАКЕТА НА ЧАСТИ Подмишници 45 лв.

Врат 50 лв.

Крака 1/2 (долна част) 180 лв.

Скули 30 лв.

Крака бедра 220 лв.

Цели крака 400 лв.

Рамена 80 лв.

1/2 Ръце 100 лв.

Цели ръце 180 лв.

Кръст / корем 100 лв.

Гърди 150 лв.

Гръб 200 лв.

Корем и гърди 210 лв.