Synergy + - Процедура за сияйна кожа

Вакуум HYDRAFACIAL + Оксигенация CO2Geneo + Мултиполярен RF + Ultracosmo са отлична комбинация и имат различни функции като почистване на кожата, почистване и подмладяване на клетките, защита на лицето и комплексна грижа в една система.

Вакуумът в ръкохватките формира непрекъснато напрежение върху епидермиса, което създава воден поток за дълбоко почистване на кожата и подобряване на инфузията и ефекта от козметиката.

Synergy +представлява чисто нова концепция в грижата за кожата, която комбинира Хидро-дермаабразио, мултиполярни, радиочестотни и ултразвукови технологии.

Synergy + технологиите предизвиква т.н. ефект на Bohr, който влияе върху стимулиране на естествената хидратацията в дълбоките слоеве на кожата. Synergy + предлага цялостно системно решение за почистване и регенерация на кожата на лицето.

 HYDRAFACIAL

Вакуум BubbleClean е така наречената хидрафейшъл терапия или водно дермабразио, която прилага 4 различни вида аква разтвори в модерна вакуумна технология. Когато накрайникът на процедурата се допре до кожата, вакуумът започва да работи и изсмуква разтвора от контейнера, за да го изтласка до повърхността на кожата. Там се образуват мехурчета, които минават през специални канали. По този начин хидроразтворът се изтласква към повърхността на кожата, нежно отстранява мъртвите клетки и под влиянието на вакуума заедно с тях преминава по друг канал. По този начин кожата е почистена детайлно и старателно, като е запазен нейният хидро-липиден слой.

Оксигенация CO2Geneo

Co2Geneo е вдъхновен от известните лечебни сили на естествените в природата горещи извори. Те са известни с високата концентрация на въглероден диоксид, която стимулира и произвежда повече оксидация в кожата поради т.н. ефект на Bohr.

Co2Geneo произвежда безброй малки мехурчета от въглероден диоксид (СО2), които нежно избухват върху повърхността на кожата. Високата концентрация въглероден диоксид (СО2) предизвиква химична реакция и естествена оксидация на кожата отвътре, като изпраща все повече и повече кислород към третираната област. Освен това Co2Geneo ексфолира кожата и създава оптимална среда за пенетрация на важните активни вещества вещества както по време, така и след терапията.

Въглеродният диоксид е нетоксичен и безвреден и се съдържа в човешкото тяло. Той е цената за доброто функциониране на всички клетки в тялото ни. Вдишваме кислород с дробовете си, а червените кръвни телца взимат кислорода и го транспортират до тъканите ни. Когато телцата са изложени на голямо количество въглероден диоксид те обръщат своята задача, изхвърлят кислорода и поемат количеството въглероден диоксид, за да го издишаме. Така, използвайки Co2Geneo с въглероден диоксид (СО2), ние увеличаваме естествения поток на кислород в третираната област, засилваме кръвообръщението и подобряваме цялостната тъканна структура.

Мултиполярен радиочестотен лифтинг( RF)

Многополюсната RF технология осигурява безболезнена оптимална радиочестотна (BF) енергия на повърхността на кожата и на подкожните мастни слоеве. Контролираната енергия се доставя чрез повече електроди и се ограничава до зоната за третиране.

Това води до непосредствени видими резултати в процесите  на подмладяване на лицето. Терапията стимулира синтеза на колагеновите влакна в дермичния слой, стягане кожата и премахва на бръчките. Ефектът е видим и дълготраен.

U-cosmo хидратация

U-cosmo използва ултразвукова технология, специално разработена за контролирано впръскване на серуми в дълбоките нива на кожата. Ultracosmo управлява скоростта за вливане на течността. Тъй като времето за обработка е предварително зададено, серумът нежно се избутва през отвора на ултразвуковия край. На повърхността на епидермиса, серумът, под натиска на компресиите на ултразвука, се разпръсква като в малки молекули, които лесно проникват в дълбините и се абсорбира от кожата. С върха на елегантният вибрационен вал, усвояването на течността се ускорява многократно. Чрез система за точно управление на скоростта, можем да бъдем сигурни в цялостното полезно усвояване на продукта.

Предлагаме на Вашето внимание специални пакети:

 HYDRAFACIAL + ULTRACOSMO хидратация – 65 лв
/Пакет от 3 процедури – 150 лв/

Оксигенация CO2Geneo – 130 лв
/Пакет от 3 процедури – 360 лв/

 HYDRAFACIAL + Мултиполярен RF – 55 лв
/Пакет от 3 процедури – 140 лв/