Synergy + Платформа 4 в 1 за сияйна кожа

HYDRAFACIAL + Оксигенация OxyGeneo + Мултиполярен RF + Ultracosmo хидратация са отлична комбинация и имат различни функции като почистване на кожата, подмладяване на клетките, защита на лицето и комплексна грижа в една система.

HYDRAFACIAL

Hydrafacial терапията прилага 4 различни вида аква разтвори в модерна вакуумна технология. Когато накрайникът на процедурата се допре до кожата, вакуумът започва да работи и изсмуква разтвора от контейнера, за да го изтласка. Хидроразтворът се изтласква към повърхността на кожата, нежно отстранява мъртвите клетки и под влиянието на вакуума преминава по друг канал. По този начин кожата е почистена детайлно и старателно, като е запазен нейният хидро-липиден слой.

ОКСИГЕНАЦИЯ OxyGeneo®

Терапията включва ЕКСФОЛИАЦИЯ, като в същото време насища клетките с кислород /ОКСИГЕНАЦИЯ/ и подготвя кожата за дълбоко проникване на активни продукти, осъществявайки частична ИНФУЗИЯ.
 
OxyGeneo® технологията използва уникалната таблетка на Capsugen, която съдържа Сода бикарбонат и Лимонова киселина. Ексклузивният гел съдържа естествени активни продукти.
 
Ефектът на OxyGeneo® се създава върху повърхността на кожата, когато Capsugen влезе в контакт с богатия на подхранващи вещества гел.
 
Вследствие на взаимодействието между двата продукта Capsugen придобива абразивен вид и ексфолира кожата.
 
Химичната реакция генерира СО2.
 
Тази богата на СО2 среда предизвиква физиологична реакция, наречена ефектът на Бор /BOHR /-газова обмяна на тъканите, а именно увеличено насищане на тъканите с кислород, както и повишаване на кръвната циркулация.
 
OxyGeneo® работи с  две формули гел – Neo Revive и Neo Bright, продукти с различен състав, уникално създадени за решаване на различни естетични проблеми.
 
Neo Revive формула – подмладяване
Стяга и лифтира, съживява и изглажда кожата, просветлява сивия тен  и намалява появата на фини бръчки.
 
Neo Bright формула – изсветляване
Просветлява тена на кожата, омекотява пигментациите и изравнява тена, въздейства върху увредената от слънцето кожа.
 
Процедурите с OxyGeneo® включват 2 стъпки:
Стъпка 1 – Комбинирано действие на Capsugen и Neo Revive/ Neo Bright, което осъществява:
  • Механична Ексфолиация
Ексфолиация на  повърхностния  слой на кожата, като  посредством вибрационен масаж се премахват мъртвите клетки. Стимулира се обновяването на епидермиса, минимизират се  пигментацииите, подобрява се микроциркулацията и лимфния дренаж, кожата се регенерира.
 
  • Инфузия
Capsugen® почиства кожата, подготвя я за инфузия на активни съставки: NeoRevive ™ за подмладяване и анти-стареене или NeoBright ™ за изсветляване и подобряване текстурата кожата.
 
Стъпка 2 – Neo Massage
След почистване на лицето посредством вибрационен масаж се прилага богатия на хранителни вещества гел Neo Revive или Neo Bright.
 
Резултатите са видими още след първата процедура:
  • Ревитализира, просветлява и освежава повяхналата кожа и сивия тен.
  • Стяга разширените пори.
  • Хидратира и подобрява задържането на влагата в кожата.
  • Изсветлява пигментациите и предотвратява новата им появата.
  • Омекотява бръчките и  забавя образуването на нови.
  • Стяга и изглажда кожата.
  • Дренира отока в зоната около очите.
  • Активира производството на нови клетки.
 
Процедурата е безопаснa, безболезненa и нежнa и може да се използва при всички типове кожа, дори и чувствителни.
 

Мултиполярен радиочестотен лифтинг( RF)

Многополюсната RF технология осигурява безболезнена оптимална радиочестотна (BF) енергия на повърхността на кожата и на подкожните мастни слоеве. Контролираната енергия се доставя чрез повече електроди и се ограничава до зоната за третиране.

Това води до непосредствени видими резултати в процесите  на подмладяване на лицето. Терапията стимулира синтеза на колагеновите влакна в дермичния слой, стягане кожата и премахва на бръчките. Ефектът е видим и дълготраен.

U-cosmo хидратация

U-cosmo използва ултразвукова технология, специално разработена за контролирано впръскване на серуми в дълбоките нива на кожата. Ultracosmo управлява скоростта за вливане на течността. Тъй като времето за обработка е предварително зададено, серумът нежно се избутва през отвора на ултразвуковия край. На повърхността на епидермиса, серумът, под натиска на компресиите на ултразвука, се разпръсква като в малки молекули, които лесно проникват в дълбините и се абсорбира от кожата. С върха на елегантният вибрационен вал, усвояването на течността се ускорява многократно. Чрез система за точно управление на скоростта, можем да бъдем сигурни в цялостното полезно усвояване на продукта.

Предлагаме на Вашето внимание специални пакети:

 HYDRAFACIAL + ULTRACOSMO хидратация – 65 лв
/Пакет от 3 процедури – 150 лв/

Оксигенация CO2Geneo – 130 лв
/Пакет от 3 процедури – 360 лв/

 HYDRAFACIAL + Мултиполярен RF – 55 лв
/Пакет от 3 процедури – 140 лв/