Маникюр и педикюр

Маникюрът е визитката на една жена, a ръцете - най-честната част от тялото и, която ще каже онова, което езикът и никога няма да издаде. Те говорят за възрастта, професията, вредните навици, общото здраве и отношението към собственото Аз. Човек невинаги се ражда с красиви нокти. А и те често стават чупливи, меки и набраздени, подложени на вредните въздействия на околната среда и огромния арсенал химични агенти.

Поради тази причина в Max Beauty House предлагаме висококачествени лакове и терапии за безупречни ръце на утвърдени марки на световния пазар. За да притежавате красив маникюр трябва често да посещавате Вашата маникюристка. Един красив маникюр изисква много време и усилия, но винаги прави добро впечатление и говори за собственика си. Не се колебайте да подчертаете индивидуалността си с всичко от ярки блестящи цветове до изискан френски маникюр във Вашия козметичен салон, Max Beauty House!

Ако искаме да имаме перфектен външен вид, то определено трябва да обърнем внимание и на краката си. „Педикюр" буквално означава наука за краката. В средата на 19 век в Европа тази услуга започва да получава популярност, но за жалост от нея са се възползвали само важните персони.

В наше време грижата за краката е много по-леснодостъпна и е точно толкова необходима на мъжете, колкото и на жените. Високите токчета, синтетичните чорапи, неудобните и тесни обувки оказват влияние върху стъпалата. В последствие се появяват проблеми като изпотяване на краката, неприятни миризми, мазоли, гъбички, пукнатини и други. Около 90 % от клиентите в салоните за педикюр имат някои от тези проблеми, които лесно могат да бъдат премахнати чрез професионална услуга за педикюр. Ето защо педикюрът не е само суета, а терапевтична практика, необходима както за личната хигиена, така и за здравословното състояние на краката.