Антицелулитни процедури

Антицелулитни процедури

Антицелулитни процедури

 

Ако имате целулит не се опитвайте да живеете с него, подходете към правилния начин, за да имате по-трайни и бързи резултати.

Целулитът без съмнение е едно много сериозно заболяване, касаещо абсолютно всички жени. Това явление пречи на самочувствието на дамата, така и на интегрирането и в съвременното общество. При едно от последните проучвания е доказано, че целулит се среща при около 90 % от жените. От тези данни става ясно, че повечето жени имат целулит, макар никоя от тях да не го иска.

Какво представлява целулитът

Може би много от Вас се чудят какъв е този козметичен дефект. Целулитът представлява натрупване на отпадъчни продукти, вода и мaзнина в подкожния клетъчен слой. С разрастването си той притиска кръвоносните и лимфните съдове. Когато хванем здраво кожата и я стиснем, тя придобива вида на портокалова кора. Най-общо целулитът се появява със симптома, наречен „портокалова кожа". Важно е да знаете, че ако сте започнали битката с целулита на 20, вместо на 40 години, когато той вече е дразнещ окото Ви факт, шансовете да го победите са много по-големи.

Причини, свързани с разпространението на целулита:

  • Наследствено предразположение
  • Хормонален дисбаланс – голямото количество на естроген може да бъде причина за образуването на целулита
  • Неправилното хранене – голямо количество животински мазнини и малко количество растителни, изобилие от въглехидрати, липса на плодове, зеленчуци, витамини
  • Възрастта
  • Цигарите и алкохола
  • Наднорменото тегло
  • Честите напълнявания и отслабвания
  • Заседналият начин на живот

Как да лекуваме целулита?

Процедурите за лекуване на целулит са строго индивидуални. Желателно е да се започне със серия от изследвания, които да установят каква е причината за появата му – дали е неправилно хранене, липса на движение, склонност към него, отпусната кожа или друго. След това трябва да преминете към по-здравословен режим на хранене и да започнете един курс от масажи, като в съчетание с тях е хубаво да се използва и подходящ антицелулитен крем. В Max Beauty&Spa можем да Ви предложим различни терапии с антицелулитни продукти (кремове, масла, загряващи спрейове), които в съчетание със спа капсула или бодирепинг дават страхотни резултати. Най-ефективният метод за борба с целулита естествено са масажите. Ние предлагаме както антицелулитен ръчен масаж, така и нашумелия Вакуум масаж. Вакуум масажът се равнява на 2,3 ръчни масажа, намалява значително обиколките, повишава кръвната микроциркулация и ускорява производството на ензими, които участват в обмяната на веществата. Хубаво е да се направят между 12-15 третирания в рамките на 1 месец. След провеждане на терапията нашите терапевти могат да Ви изготвят програма за поддържане на достигнатите резултати.

КРИОЛИПОЛИЗА ВМЕСТО ЛИПОСУКЦИЯ ЦЕНА : 20 ЛЕВА Cryolipolysis - криолиполиза е нежен неинванзивен метод чрез охлаждане за отстраняване на подкожни мазнини без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани.Това е един от най-новите и ефективни методи за борба със затлъстяването и портокаловата кожа. Криолиполизата е уникална студена обработка насочена към мазнините под кожата. Криолиполизата е различен нов начин за намаляване на мазнините в определени области на тялото, при който метод няма игли, анестезии и поразявания на структурата на кожата. Мастните клетки се разграждат в продължение на няколко месеца по естествен начин след криолиполизата(замразяването) и се забелязва намаляване дебелината на слоя мазнина на третираното място. Охлаждането се извършва с предварително определени от технологията време и енергия на охлаждане. Увредените и унищожени мастни клетки в третираната зона постепенно се премахват чрез нормалните метаболитни процеси на организма. Криолиполизата - Cryolipolysis се прилага на площи върху корема, вътрешната страна на бедрата, горната част на ръцете, бричове, гръб, паласки, гърдите при мъже, долната част на корема и други. За криолиполизата не се изисква както предварителна така и след терапевтична подготовка. След процедурата третираното място е зачервено, усеща се изтръпване. Препоръчително е след процедурата няколко седмици вакуумни масажи за раздвижване и разнасяне на повредените мастни клетки.

Свържи се с нас сега и вземи специална ферта!