Антицелулитни процедури

Антицелулитни процедури
VIORA е водеща компания в полето на медицинските естетични решения, чиято цел е да помогне на клиентите си да получат най-добрите резултати чрез иновация на съществуващите технологии за третиране на кожата и предложения за най-добрите неинвазивни терапии. Продуктите на VIORA лекуват широк спектър от кожни дефекти като отпускане контура на тялото и лицето и целулит. Те осигуряват подмладяване и изсветляване на кожата и дори дълготрайна епилация.
 
Специализираните клинични и технически екипи на VIORA, работещи с медицински специалисти по целия свят, са произвели новаторски, патентовани технологии като CORE, SVC ™ и PCR ™. Тези технологии революционизират неинвазивните лечения, за да подобрят контрола и да увеличат възможностите на терапевтите, като същевременно подобрят преживяването за пациентите. Чрез формулирането на изключителни комбинационни протоколи и включването на различни собствени технологии, VIORA постига по-добри клинични резултати и по-голямо удовлетворение на клиентите и пациентите.

Reaction by Viora е част от портфолиото и един от най-успешните апарати на компанията, апарат от ново поколение, който съчетава биполярна радиочестота и вакуум, т. нар. CORE технология. Reaction™ е световен лидер в областта на естетичните процедури за оформяне контура на тялото и стягане на кожата, а именно:
 • Лечение на целулит
 • Намаляване на обиколките (включително след раждане и липосукция)
 • Стягане на отпусната кожа на лицето и тялото
 • Премахване на стрии
Reaction™ предлага максимален контрол на лечение и последователно проникване на топлина, използвайки CORE™ технология, която включва мултиканален RF с вакуум терапия (лечение), използвайки три различни процеса: deep tissue heating (загряване на тъканите в дълбочина), механично разтягане и механичен масаж.

Патентованата CORE™ технология прилага определена честота, която е насочена към тъкани на различна дълбочина, от повърхностните слоеве на кожата до хиподермата. Прилагането на радиочестотна енергия до дермата и подкожните слоеве задейства нагряване до подлежащите тъкани, което води до:
 
 • Повишаване дифузията на кислород, освободен от кръвните клетки, което засилва клетъчния метаболизъм.
 • Повишената температура на третирания участък - улеснява разграждането на акумулирана енергия (триглицериди) в мастните клетки и когато е освободена, тя води до свиване на обема на мастните клетки.
 • Разрушаване на твърдите напречни колагенови връзки, като така се повишава еластичността на кожата и се подобрява текстурата и.
Заедно с ползите от ефективното лечение на целулита, дълбокото загряване на подкожната тъкан инициира механично разтягане на кожата, причинено от електрични импулси, отделяни от радиочестотни електроди. Това действие повишава генната експресия и стимулира фибропластите към повишаване производството на колаген и подобрява еластичността, което води до стягане на кожата.
 
Reaction механичен вакуум
 
Добавянето на механичен вакуум допълнително подобрява лечението чрез улесняването на по-дълбокото проникване на топлинна енергия към подкожната тъкан, както и повишаването на локалното кръвообращение, стимулирането на лимфния дренаж и липолизата. Резултатът е намаляване появата на “портокалова” кожа , подобряване на текстурата на кожата и намаляване на обиколката.
Възможността за избор на конкретен RF режим и сила на вакуума в зависимост от третираната зона осигурява най-добър резултат в терапията.

 

Ако имате целулит не се опитвайте да живеете с него, а намерете подходящия начин, за да имате по-трайни и бързи резултати. Целулитът без съмнение е сериозно заболяване, което е неизбежно за почти всички жени (90% според последни изследвания). Той намалява самочувствието на дамите, защото ограничава тяхната способност да обличат каквото пожелаяъ и да се чувстват добре в своята кожа.

Какво представлява целулитът?

Целулитът представлява натрупване на отпадъчни продукти, вода и мaзнина в подкожния клетъчен слой. С разрастването си той притиска кръвоносните и лимфните съдове. Когато хванем здраво кожата и я стиснем, тя придобива вида на портокалова кора, откъдето произлиза и другото му име „портокалова кожа". Важно е да знаете, че ако сте започнали битката с целулита на 20, вместо на 40 години, когато той вече е дразнещ окото Ви факт, шансовете да го победите са много по-големи.

Причини за появата на целулит

 • Наследствено предразположение
 • Хормонален дисбаланс – голямотколичество на естроген
 • Неправилното хранене – голямо количество животински и малко количество растителни мазнини, изобилие от въглехидрати, липса на плодове, зеленчуци, витамини
 • Възраст
 • Цигари и алкохол
 • Наднормено тегло
 • Чести напълнявания и отслабвания
 • Заседнал начин на живот

Как да лекуваме целулита?

Процедурите за лекуване на целулит са строго индивидуални. Желателно е да се започне със серия от изследвания, които да установят каква е причината за появата му – дали е неправилно хранене, липса на движение, склонност към него, отпусната кожа или друго. След това трябва да преминете към по-здравословен режим на хранене и да започнете един курс от масажи, като в съчетание с тях е хубаво да се използва и подходящ антицелулитен крем. В Max Beauty House можем да Ви предложим различни терапии с антицелулитни продукти (кремове, масла, загряващи спрейове), които в съчетание със спа капсула или бодирепинг дават страхотни резултати.

Най-ефективният метод за борба с целулита естествено са масажите. Ние предлагаме както антицелулитен ръчен масаж, така и нашумелия Вакуум масаж. Той се равнява на 2,3 ръчни масажа, намалява значително обиколките, повишава кръвната микроциркулация и ускорява производството на ензими, които участват в обмяната на веществата. Хубаво е да се направят между 12-15 третирания в рамките на 1 месец. След провеждане на терапията нашите специалисти могат да Ви изготвят програма за поддържане на достигнатите резултати.

Криолиполиза вместо липосукция

Kриолиполиза е нежен неинванзивен метод за борба със затлъстяването и портокаловата кожа. Това е ефективен и нов начин за премахване на подкожните мазнини без увреждане на кожата, мускулите или други тъкани. Няма игли, упойки или порязвания на кожата, защото мастните клетки се разграждат естествено в следващите няколко месеца след охлаждането, което съпътства криолиполизата. То се извършва на индивидуален принцип с предварително определено време и енергийна сила. В последствие увредените и унищожени мастни клетки в третираната зона постепенно се премахват чрез нормалните метаболитни процеси в организма.

Криолиполизата се прилага на площи върху корема, вътрешната страна на бедрата, горната част на ръцете, бричовете, гърба, паласките, гърдите при мъже, долната част на корема и други. За криолиполизата не се изисква както предварителна, така и следтерапевтична подготовка. След процедурата третираното място е зачервено и се усеща леко изтръпване. За най-добри резултати след процедурата препоръчваме вакуумни масажи за раздвижване и разнасяне на повредените мастни клетки в продължение на няколко седмици. Една процедура е на цена от 20 лева.