Reaction™ by Viora

VIORA е водеща компания в полето на медицинските естетични решения, чиято цел е да помогне на клиентите си да получат най-добрите резултати чрез иновация на съществуващите технологии за третиране на кожата и предложения за най-добрите неинвазивни терапии. Продуктите на VIORA лекуват широк спектър от кожни дефекти като отпускане контура на тялото и лицето и целулит. Те осигуряват подмладяване и изсветляване на кожата и дори дълготрайна епилация.

Специализираните клинични и технически екипи на VIORA, работещи с медицински специалисти по целия свят, са произвели новаторски, патентовани технологии като CORE, SVC ™ и PCR ™. Тези технологии революционизират неинвазивните лечения, за да подобрят контрола и да увеличат възможностите на терапевтите, като същевременно подобрят преживяването за пациентите. Чрез формулирането на изключителни комбинационни протоколи и включването на различни собствени технологии, VIORA постига по-добри клинични резултати и по-голямо удовлетворение на клиентите и пациентите.

Reaction™ by Viora е част от портфолиото и един от най-успешните апарати на компанията, апарат от ново поколение, който съчетава мощна биполярна радиочестота и вакуум, т. нар. CORE технология. Reaction™ е световен лидер в областта на естетичните процедури за оформяне контура на тялото и стягане на кожата, а именно:

  • Лечение на целулит
  • Намаляване на обиколките (включително след раждане и липосукция)
  • Стягане на отпусната кожа на лицето и тялото
  • Премахване на стрии


Reaction™ предлага максимален контрол на лечение и последователно проникване на топлина, използвайки CORE™ технология, която включва мултиканален RF с вакуум терапия (лечение), използвайки три различни процеса: deep tissue heating (загряване на тъканите в дълбочина), механично разтягане и механичен масаж.

Патентованата CORE™ технология прилага определена честота, която е насочена към тъкани на различна дълбочина, от повърхностните слоеве на кожата до хиподермата. Прилагането на радиочестотна енергия до дермата и подкожните слоеве задейства нагряване до подлежащите тъкани, което води до:

  • Повишаване дифузията на кислород, освободен от кръвните клетки, което засилва клетъчния метаболизъм.
  • Повишената температура на третирания участък - улеснява разграждането на акумулирана енергия (триглицериди) в мастните клетки и когато е освободена, тя води до свиване на обема на мастните клетки.
  • Разрушаване на твърдите напречни колагенови връзки, като така се повишава еластичността на кожата и се подобрява текстурата и.


Заедно с ползите от ефективното лечение на целулита, дълбокото загряване на подкожната тъкан инициира механично разтягане на кожата, причинено от електрични импулси, отделяни от радиочестотни електроди. Това действие повишава генната експресия и стимулира фибропластите към повишаване производството на колаген и подобрява еластичността, което води до стягане на кожата.

Reaction механичен вакуум

Добавянето на механичен вакуум допълнително подобрява лечението чрез улесняването на по-дълбокото проникване на топлинна енергия към подкожната тъкан, както и повишаването на локалното кръвообращение, стимулирането на лимфния дренаж и липолизата. Резултатът е намаляване появата на “портокалова” кожа , подобряване на текстурата на кожата и намаляване на обиколката.
Възможността за избор на конкретен RF режим и сила на вакуума в зависимост от третираната зона осигурява най-добър резултат в терапията.

Друг ефективен метод за борба с целулита естествено са масажите. Ние предлагаме както антицелулитен ръчен масаж, така и нашумелия Вакуум масаж. Той се равнява на 2,3 ръчни масажа, намалява значително обиколките, повишава кръвната микроциркулация и ускорява производството на ензими, които участват в обмяната на веществата. Хубаво е да се направят между 12-15 третирания в рамките на 1 месец. След провеждане на терапията нашите специалисти могат да Ви изготвят програма за поддържане на достигнатите резултати.

Ако имате целулит не се опитвайте да живеете с него, а намерете подходящия начин, за да имате по-трайни и бързи резултати. Целулитът без съмнение е сериозно заболяване, което е неизбежно за почти всички жени (90% според последни изследвания). Той намалява самочувствието на дамите, защото ограничава тяхната способност да обличат каквото пожелаят и да се чувстват добре в своята кожа.

1 процедура /зона/ - 60 лв. Пакет от 6 процедури тяло - 270 лв.
1 прицедура лице - 80 лв. Пакет от 3 процедури лице - 200 лв.