Антицелулитни процедури

Антицелулитни процедури

Ако имате целулит не се опитвайте да живеете с него, а намерете подходящия начин, за да имате по-трайни и бързи резултати. Целулитът без съмнение е сериозно заболяване, което е неизбежно за почти всички жени (90% според последни изследвания). Той намалява самочувствието на дамите, защото ограничава тяхната способност да обличат каквото пожелаяъ и да се чувстват добре в своята кожа.

Какво представлява целулитът?

Целулитът представлява натрупване на отпадъчни продукти, вода и мaзнина в подкожния клетъчен слой. С разрастването си той притиска кръвоносните и лимфните съдове. Когато хванем здраво кожата и я стиснем, тя придобива вида на портокалова кора, откъдето произлиза и другото му име „портокалова кожа". Важно е да знаете, че ако сте започнали битката с целулита на 20, вместо на 40 години, когато той вече е дразнещ окото Ви факт, шансовете да го победите са много по-големи.

Причини за появата на целулит

  • Наследствено предразположение
  • Хормонален дисбаланс – голямотколичество на естроген
  • Неправилното хранене – голямо количество животински и малко количество растителни мазнини, изобилие от въглехидрати, липса на плодове, зеленчуци, витамини
  • Възраст
  • Цигари и алкохол
  • Наднормено тегло
  • Чести напълнявания и отслабвания
  • Заседнал начин на живот

Как да лекуваме целулита?

Процедурите за лекуване на целулит са строго индивидуални. Желателно е да се започне със серия от изследвания, които да установят каква е причината за появата му – дали е неправилно хранене, липса на движение, склонност към него, отпусната кожа или друго. След това трябва да преминете към по-здравословен режим на хранене и да започнете един курс от масажи, като в съчетание с тях е хубаво да се използва и подходящ антицелулитен крем. В Max Beauty House можем да Ви предложим различни терапии с антицелулитни продукти (кремове, масла, загряващи спрейове), които в съчетание със спа капсула или бодирепинг дават страхотни резултати.

Най-ефективният метод за борба с целулита естествено са масажите. Ние предлагаме както антицелулитен ръчен масаж, така и нашумелия Вакуум масаж. Той се равнява на 2,3 ръчни масажа, намалява значително обиколките, повишава кръвната микроциркулация и ускорява производството на ензими, които участват в обмяната на веществата. Хубаво е да се направят между 12-15 третирания в рамките на 1 месец. След провеждане на терапията нашите специалисти могат да Ви изготвят програма за поддържане на достигнатите резултати.

Криолиполиза вместо липосукция

Kриолиполиза е нежен неинванзивен метод за борба със затлъстяването и портокаловата кожа. Това е ефективен и нов начин за премахване на подкожните мазнини без увреждане на кожата, мускулите или други тъкани. Няма игли, упойки или порязвания на кожата, защото мастните клетки се разграждат естествено в следващите няколко месеца след охлаждането, което съпътства криолиполизата. То се извършва на индивидуален принцип с предварително определено време и енергийна сила. В последствие увредените и унищожени мастни клетки в третираната зона постепенно се премахват чрез нормалните метаболитни процеси в организма.

Криолиполизата се прилага на площи върху корема, вътрешната страна на бедрата, горната част на ръцете, бричовете, гърба, паласките, гърдите при мъже, долната част на корема и други. За криолиполизата не се изисква както предварителна, така и следтерапевтична подготовка. След процедурата третираното място е зачервено и се усеща леко изтръпване. За най-добри резултати след процедурата препоръчваме вакуумни масажи за раздвижване и разнасяне на повредените мастни клетки в продължение на няколко седмици. Една процедура е на цена от 20 лева.

 

 

Свържи се с нас сега и вземи специална ферта!