***СПА етикет

***СПА етикет

***СПА етикет

Спа центърът е място на спокойствие и отмора. Уважавайте тишината и уединението на всички клиенти, не разговаряйте на висок тон и се насладете на тишината. Желателно е мобилните телефони да бъдат изключвани по време на ползване услугите на Спа центъра. Препоръчваме да оставите вашите бижута и накити в дома си, защото салонът не носи отговорност за изгубени вещи.

Избор на процедура

Ако страдате от високо кръвно налягане, алергии, разширени вени, ако имате някакви съмнения относно здравословното си състояние, или ако сте бременна, моля уведомете за това служителя на рецепция, преди да направите своята резервация, за да може да бъде предложена най-подходящата за вас терапия. Не се притеснявайте да опитате нещо ново, като се вслушате в съвета на нашите служители или други гости на спа центъра. В света на СПА терапиите винаги има какво да откриете. Ако натискът е недостатъчен или прекалено силен спокойно можете да кажете на терапевта си. Изказвайте предпочитанията си и задавайте въпроси за това, което ви интересува.

Точност при резервация

Ние уважаваме точността при посещение, така че моля, имайте предвид, че при закъснение по-голямо от 15 минути, ние си запазваме правото да съкратим съответната процедура с цел да не безпокоим останалите клиенти. За всички клиенти предлагаме халат, еднократно бельо и чехли. С цел да осигурим чистота, безопасност и хигиена, всички инструмени, хавлии и аксесоари се почистват и стерилизират преди всяка употреба. Сервираме топли и студени напитки за ваше удобство. Ако желаете да ви обслужва конкретен терапевт от нашия професионален екип, моля да ни уведомите предварително.

Отказване на посещение

Ако нямате възможност да дойдете в записания от вас час, ще сме благодарни да ни уведомите възможно най-рано.

Възможността за допълнително възнаграждение зависи от вашето удовлетворение от съответната спа процедура и терапевт. Опитайте нашите пакети и услуги и ви гарантираме незабравимо изживяване. Повече информация за тях, както и за други програми и отстъпки може да получите на място или на нашите телефони за контакти.

Свържи се с нас сега и вземи специална ферта!