Безиглена мезотерапия, химичен пилинг, микродермабразио

Безиглена мезотерапия, химичен пилинг, микродермабразио

Безиглена мезотерапия, химичен пилинг, микродермабразио

  • БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ е предпочитана терапия, заради бързия ефект от третирането и впечатляващия резултат. Мезотерапията е процедура, при която се въвежда специален "коктейл" от витамини, минерали, аминокиселини и други активни съставки с цел освежаване на кожата и предотвратяване процесите на стареене. Тази революционно нова технология напълно замества традиционната мезотерапия като избягва нейните странични ефекти. Тя е специално насочена за тези, които искат да подобрят състоянието на кожата си, нейната еластичност, мекота и свежест без да изпитват дискомфорт от убождането с игли. Абсорбацията е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с нормална апликация на съответната субстанция. Безиглената мезотерпия е безопасна и не нанася никакви поражения върху кожата. Технологията многократно превъзхожда традиционните електротерапия, йонофореза и ултразвук, защото за разлика от тях ефективно преодолява защитата на клетките и инфилтрира активното вещество в дермата в дълбочина. Комбинацията от висока ефективност (до 2000 пъти повече в сравнение с традиционната апликация), безболезненост, широк спектър от приложения и дълга продължителност на действие (до 1200 часа) правят тази технология един от най-модерните методи в дерматологията днес. Резултатите са видими още след първата процедура. Процедурите се извършват с професионални продукти, специално разработени за безиглена мезотерапия. Приготвят се специфични коктейли в зависимост от конкретната процедура и индивидуалните нужди на клиента. Предимства на безиглената мезотерапия: процедурите са без никаква болка, без оттоци и синини поради факта, че се използва неинвазивен метод; средна продължителност на процедурата – 40 минути; страхотни резултати, видими дори и след първата процедура; видимо изглаждане на бръчки и подобряване еластичността на кожата; лифтинг и изглаждане на кожата на лицето; безболезнено попълване на фините и по-дълбоки бръчки на лицето; стимулира собственото призводство на колаген в епидермиса и повишава еластичността на кожата и тялото; тонизира кожата, грижа за околоочен контур; хидратация и възстановяване кожата на лицето; заздравява кожата; възпрепятства секрецията на себум.

 

  • МИКРОДЕРМАБРАЗИО

 е бърза неинвазивна процедура прилагана за освежаване на кожата. Понякога се нарича "пилинг в обедната почивка". Тази сравнително нова процедура внимателно отстранява  най-горния слой клетки на увредената кожа, чрез изстрелване на миниатюрни кристалчета към кожата. Тази техника излющва и изравнява повърхността на кожата, стимулирайки образуването на нова, по гладка и чиста повърхност на кожата. Най-често се прилага на лицето и шията, но може да се направи на всяка част на тялото (напр. гръб на дланите).

 

Каква е ползата от приложението на тази процедура?

Микродермабразиото може да коригира грубата повърхонст на кожата, някои видове белези, неравномерна пигментация и старчески петна. То също може да премахне или намали броя на отворените и затворените комедони, вида на стриите и най-фините бръчки. Чрез отстраняването на най-горните слоеве на епидермиса, микродермабразиото стимулира образуването на нов повърхностен слой на епидермиса. Микродермабразио може да се прилага при всички типове кожа по отношение на омазняване, цвят и възраст. За най-добри резултати се препоръчва провеждането на една процедура седмично в рамките на терапевтичния курс.

Самата процедура е бърза и лесна. Кожата се почиства и се започва същинската част на процедурата. Посредством наконечник, подобен на зъболекарските, се изстрелват специални микрокристали под налягане и веднага след това се всмукват обратно в машината. Това отнема повърхностния слой от епидермиса на кожата. Терапевтът може да промени налягнето, за да контролира нивото на проникване в кожата или да премине няколко пъти през определен участък на увредена кожа, за да усили ефекта.

 

Колко време отнема?

Обикновено процедурата отнема от 30 до 50 минути. Често се налага повторение на процедурата, за да се постигне желания резултат. Най-често терапевтичният курс се състои от 4 до 8 процедури на интервал от 1 до 3 седмици.

Къде се осъществява процедурата?

Най-често тази процедура се провежда в кабинета на терапевта или в манипулационна.

Болезнена ли е?

Болезнеността при микродермабразио зависи от индивидуалната чувствителност към болката на всеки отделен пациент. Някои пациенти споделят, че усещат леко дразнене, а други споделят, че изобщо няма болка. Всъщност повечето пациенти описват усщещанията при дермабразио в положителна светлина. Обезболяване не се налага.

Какво да очаквам след това?

Бързината на процедурата и времето за възстановяване спечелиха на процедурата прозвището "пилинг в обедната почивка". Веднага след процедурата жените могат да си нанесат грим и да се върнат към нормалните си задължения. Незабавно след процедурата кожата се зачервява леко, но след няколко часа зачервяването изчезва напълно.

Резултат от тази терапия е много леко подобрение в текстурата и вида на кожата, която изглежда освежена. В зависимост от тежестта на проблема, микродремабразио може да се повтори, за да се постигне по-забележим резултат и да се получи по-гладка и младежки изглеждаща кожа.

Рискове и ограничения:

Тази процедура не може да предизвика сериозни усложнения и няма известни рискове при нейното приложение. Някои пациенти с много чувствителна кожа, съобщават за слабо раздразване, което продължава малко по-дълго от обичайното след провеждането на процедурата

Друга важна информация:

Микродермабразиото може да подобри вида на кожата, но няма да повлияе отпуснатата, с торбички или дълбоки бръчки кожа. За корекция на такива проблеми често се налага лифтинг на лицето

  • ХИМИЧЕН ПИЛИНГ DERMACEUTIC 

Какво представлява химическия пилинг? Химическият пилинг е процедура, при която върху повърхността на кожата се нанасят различни слаби органични киселини, които оказват значително въздействие върху структурата и вида й. Целта на тази процедура е да подобри както вида на кожата посредством отстраняване на увредения горен слой, така и тургора й чрез стимулиране образуването на нов колаген в дълбоките кожни слоеве. Така кожата става значително по-свежа, плътна, подмладена, с изграден релеф и намалени дефекти. В какви случаи се прилага химически пилинг? Химическият пилинг е процедура, която се осъществява както с естетична, така и с лечебна цел. Чрез химически пилинг е възможно да бъдат намалени фините линии и бръчки, размерите на порите и тъмните петна по кожата на лицето и ръцете, както и дълбочината на белезите след акне или шарка. Химическият пилинг често се прилага и с лечебна цел – за намаляване на възпалителните промени при акне или за редуциране на белезите, оставащи след преминаване на активната фаза на заболяването. 

1 процедура лице 40 минути

  • Мезотерапия жив колаген - 40 лв. Пакет от 3 броя - 100 лв. Мезотерапия коктейли - 35 лв. Пакет от 3 броя - 90 лв.
  • Микродермабразио- 30 лв. Пакет от 5 броя - 140 лв.
  • Химичен пилинг 30-70 лв

 

Свържи се с нас сега и вземи специална ферта!