Synergy + нова концепция в грижа за кожата

HYDRAFACIAL + Оксигенация OxyGeneo + Мултиполярен RF + Ultracosmo хидратация са отлична комбинация и имат различни функции като почистване на кожата, подмладяване на клетките, защита на лицето и комплексна грижа в една система.

 

HYDRAFACIAL

Hydrafacial

Hydrafacial терапията прилага 4 различни вида аква разтвори в модерна вакуумна технология. Когато накрайникът на процедурата се допре до кожата, вакуумът започва да работи и изсмуква разтвора от контейнера, за да го изтласка. Хидроразтворът се изтласква към повърхността на кожата, нежно отстранява мъртвите клетки и под влиянието на вакуума преминава по друг канал. По този начин кожата е почистена детайлно и старателно, като е запазен нейният хидро-липиден слой.

ОКСИГЕНАЦИЯ OxyGeneo

Img Oxygeneo

Терапията включва ЕКСФОЛИАЦИЯ, като в същото време насища клетките с кислород /ОКСИГЕНАЦИЯ/ и подготвя кожата за дълбоко проникване на активни продукти, осъществявайки частична ИНФУЗИЯ. OxyGeneo технологията използва уникалната таблетка на Capsugen, която съдържа Сода бикарбонат и Лимонова киселина. Ексклузивният гел съдържа естествени активни продукти.

Мултиполярен RF

Multipolar Rf

Многополюсната RF технология осигурява безболезнена оптимална радиочестотна (BF) енергия на повърхността на кожата и на подкожните мастни слоеве. Контролираната енергия се доставя чрез повече електроди и се ограничава до зоната за третиране.

U-cosmo хидратация

Ultracosmo

U-cosmo използва ултразвукова технология, специално разработена за контролирано впръскване на серуми в дълбоките нива на кожата. Ultracosmo управлява скоростта за вливане на течността. Тъй като времето за обработка е предварително зададено, серумът нежно се избутва през отвора на ултразвуковия край


Synergy Handles
Synergy Machine
Synergy Hydrafacial

HydraFacial

Използва патентована технология за почистване, екстракция и хидратиране. Супер серумите HydraFacial се произвеждат с подхранващи съставки, които създават незабавно удовлетворяващ блясък само за 3 стъпки

HydraFacial използва уникална, патентована система  Vortex-Fusion, за да ексфолира, екстрахира и хидратира кожата, а спиралният дизайн осигурява безболезнени екстракции.

Кога се прилага

 • Фини линии и бръчки
 • За еластичност и стегната кожа
 • Равномерен тен и жизненост
 • Подобряване на вида на кожата
 • Тъмни петна
 • Мазна и конгестирана кожа
 • Уголемени пори

 

OxyGeneo

Ефектът на OxyGeneo® се създава върху повърхността на кожата, когато Capsugen влезе в контакт с богатия на подхранващи вещества гел.

Вследствие на взаимодействието между двата продукта Capsugen придобива абразивен вид и ексфолира кожата. Химичната реакция генерира СО2. Тази богата на СО2 среда предизвиква физиологична реакция, наречена ефектът на Бор /BOHR /-газова обмяна на тъканите, а именно увеличено насищане на тъканите с кислород, както и повишаване на кръвната циркулация.

OxyGeneo® работи с  две формули гел – Neo Revive и Neo Bright, продукти с различен състав, уникално създадени за решаване на различни естетични проблеми.

Neo Revive формула – подмладяване
Стяга и лифтира, съживява и изглажда кожата, просветлява сивия тен  и намалява появата на фини бръчки.

Neo Bright формула – изсветляване
Просветлява тена на кожата, омекотява пигментациите и изравнява тена, въздейства върху увредената от слънцето кожа.

 

Процедурите с OxyGeneo включват 2 стъпки

Стъпка 1 – Комбинирано действие на Capsugen и Neo Revive/ Neo Bright, което осъществява:

Механична Ексфолиация
Ексфолиация на  повърхностния  слой на кожата, като  посредством вибрационен масаж се премахват мъртвите клетки. Стимулира се обновяването на епидермиса, минимизират се  пигментацииите, подобрява се микроциркулацията и лимфния дренаж, кожата се регенерира.

 Инфузия
Capsugen® почиства кожата, подготвя я за инфузия на активни съставки: NeoRevive ™ за подмладяване и анти-стареене или NeoBright ™ за изсветляване и подобряване текстурата кожата.

Стъпка 2 – Neo Massage

След почистване на лицето посредством вибрационен масаж се прилага богатия на хранителни вещества гел Neo Revive или Neo Bright.

  

Резултатите са видими още след първата процедура:

 • Ревитализира, просветлява и освежава повяхналата кожа и сивия тен.
 • Стяга разширените пори.
 • Хидратира и подобрява задържането на влагата в кожата.
 • Изсветлява пигментациите и предотвратява новата им поява.
 • Омекотява бръчките и  забавя образуването на нови.
 • Стяга и изглажда кожата.
 • Дренира отока в зоната около очите.
 • Активира производството на нови клетки.

Процедурата е безопаснa, безболезненa и нежнa и може да се използва при всички типове кожа, дори и чувствителни.

 

Мултиполярен RF

Мултиполярната радиочестота причинява термична реакция в тъканта, която стимулира естествения лечебен отговор на организма, предизвикващ появата на нов колаген, и производството на нови еластинови влакна, които правят кожата да изглежда по-стегната. Кожата се загрява последователно и равномерно, без риск от изгаряния.

RF процедурите спомагат за по-стегната и жизнена кожа, подобряване на третираните зони, както намаляват мастните натрупвания. С помощта на радиочестотни вълни се достига до подкожния слой, където се трансформират топлинна енергия. По този начин се ускорява кръвообращението, активират клетките и стимулира обмяната на веществата. В следствие количествата нов колаген се повишават, ускорява се регенерацията на клетките и в същото време се стимулира разграждането на мастните натрупвания.

 

Ultracosmo

U-cosmo използва ултразвукова технология, специално разработена за контролирано впръскване на серуми в дълбоките нива на кожата. Ultracosmo управлява скоростта за вливане на течността. Тъй като времето за обработка е предварително зададено, серумът нежно се избутва през отвора на ултразвуковия край. На повърхността на епидермиса, серумът, под натиска на компресиите на ултразвука, се разпръсква като в малки молекули, които лесно проникват в дълбините и се абсорбира от кожата. С върха на елегантният вибрационен вал, усвояването на течността се ускорява многократно. Чрез система за точно управление на скоростта, можем да бъдем сигурни в цялостното полезно усвояване на продукта.

Препоръчваме Ви също и...
OxyGeneo - Супертерапия 3 в 1
OxyGeneo - Супертерапия 3 в 1
Виж повече
BABOR HSR lifting - Луксозна лифтинг терапия
BABOR HSR lifting - Луксозна лифтинг терапия
Виж повече
Почистване на лице
Почистване на лице
Виж повече
BioRePeel - иновативен патентован пилинг
BioRePeel - иновативен патентован пилинг
Виж повече