СПА терапиите са най-добрия начин да забравите своите грижи и да възвърнете физическото си благосъстояние.

Благодарение на cпа продуктите, които са на базата на чисти, натурални съставки Вие ще повишите енергията и виталността на тялото си.

Спа терапия BABOR Cashmere Wood

Успокояващите продукти BALANCING CASHMERE WOOD създават вътрешна сила и същевременно повишават естествените защитни сили на кожата. Екстрактите от стволови клетки на круша Champagne укрепват клетките на кожата и подобряват еластичността и. Тази луксозна терапия ще Ви пренесе в друг свят с нежния си дървесен аромат и усещане за наслада.

 

Спа терапия "Горски плодове"

Приятна терапия с освежаващо, омекотяващо, овлажняващо и успокояващо действие, особено подходяща за нежна и деликатна кожа. Включва парна баня, ексфолиация, маска и масаж с плодово олио.

 

Спа терапия "Шоколад"

Топла и обвиваща, с изключително наситен аромат на какао. Масажът с шоколад стимулира хормона на щастието, а кофеинът спомага за ремоделирането на силуета.

 

Спа терапия "Канела и портокал"

Тялото ви ще релаксира през всеки сезон с характерния есенно-зимен аромат. Пикантно ухание на канела ще завладее сетивата ви, а след него ще ви облее вълна от портокалова свежест.

Spa 1

 


 

Spa 2

Спа терапия "Зелен чай"

Активно противодейства срещу стареенето на кожата. Зеленият чай е мощен антиоксидант. Той хидратира и омекотява кожата до съвършенство. Специалният му лек аромат нежно гали сетивата.

 

Екзотична спа терапия "Ванилия"

Несравнима терапия по древна рецепта за красота с омекотяващо и подхранващо действие. Включва парна баня, ексфолиация с пясъчен пилинг, нежна маска и релаксиращ масаж с опияняващи аромати.

 

Спа терапия "Роза" 

Това е глезещ ритуал с изцяло натурални продукти, носещи в себе си аромата и полезните съставки на българската роза. Първоначално се започва с престой в парна баня, следва ексфолиация и цялостен масаж с ароматно розово масло.

Препоръчваме Ви също и...
Антицелулитни процедури
Антицелулитни процедури
Виж повече
Парна баня
Парна баня
Виж повече
Масажи
Масажи
Виж повече
Турска баня - Хамам
Турска баня - Хамам
Виж повече