СПА терапиите са най-добрия начин да забравите своите грижи и да възвърнете физическото си благосъстояние.

Благодарение на cпа продуктите, които са на базата на чисти, натурални съставки Вие ще повишите енергията и виталността на тялото си.

Спа терапия BABOR 

Успокояващите продукти BALANCING CASHMERE WOOD създават вътрешна сила и същевременно повишават естествените защитни сили на кожата. Екстрактите от стволови клетки на круша Champagne укрепват клетките на кожата и подобряват еластичността и. Тази луксозна терапия ще Ви пренесе в друг свят с нежния си дървесен аромат и усещане за наслада.

 

Спа терапия RAHIMA

Rahima - аромат от африканската савана. Подхранващ, успокояващ и хидратиращ ритуал. Маслата проникват дълбоко в кожата и предизвикват дълготрайна хидратация. Ще се насладите на ценни растителни продукти от Африка, масло от арган, Marula Oil, червено лале, Baobab Oil и екстракт от син лотос. Ритуалът включва парна баня, ароматна ексфолиация с пяна, отпускащ масаж и завършва с коприненото докосване на бутера за тяло.

 

Спа терапия "Шоколад"

Топла и обвиваща, с изключително наситен аромат на какао. Масажът с шоколад стимулира хормона на щастието, а кофеинът спомага за ремоделирането на силуета.

 

Спа терапия "Канела и портокал"

Тялото ви ще релаксира през всеки сезон с характерния есенно-зимен аромат. Пикантно ухание на канела ще завладее сетивата ви, а след него ще ви облее вълна от портокалова свежест.

Spa 1

 


 

Spa 2

 

Екзотична спа терапия "Ванилия"

Несравнима терапия по древна рецепта за красота с омекотяващо и подхранващо действие. Включва парна баня, ексфолиация с пясъчен пилинг, нежна маска и релаксиращ масаж с опияняващи аромати.

 

Запазете час, бързо и лесно, онлайн за тази или друга процедура

Запазвайки час, Вие се съгласявате и приемате 'Общите условия за ползване'.

Препоръчваме Ви също и...
Парна баня
Парна баня
Виж повече
Турска баня - Хамам
Турска баня - Хамам
Виж повече
Масажи
Масажи
Виж повече