Skeyndor - диагностика на кожата

Нуждите на вашата кожа варират през годината в зависимост от множество фактори, които могат да бъдат вътрешни, като ниво на стрес, диета или хормони или външни, като например времето, замърсяване и др. Вашата рутина за красота и козметичните процедури трябва да се базират на тези нужди в противен случай е възможно по-скоро да имат негативен ефект.

Всяко състояние на кожата има своето специфично третиране и прилагането на неподходящ продукт или терапия може да го влоши, без да иска. Диагностиката на кожата елиминира този риск, тъй като помага да се идентифицират нуждите на кожата, за да се предложи най-добрата терапия или продукт.

 

Запазете час за безплатна диагностика

 

 

Skin Smart Diagnosis

Е система за интелигентна диагностика на кожата, която позволява анализ на 5 важни параметъра на състоянието и!

Този анализ се извършва от специалист посредством системата за диагностика, безболезен е, анализира подробно вида на кожата и резултата е достъпен до няколко минути.

Skeyndor Analizator
Skeyndor 1

Дехидратация, разширени пори, хиперпигментация – предпазете своята кожа от тях, чрез правилна козметика и третиране, съобразени със спецификата на вашата кожа!

Спестете средства и време и нежелани неприятни реакции, като алергии, изострена чувствителност и нарушаване на защитната бариера.

Направете напълно безплатна и безвредна диагностика на кожата си, за да знаете в какво състояние се намира тя и от какво се нуждае в този момент.

 

Запазете час за безплатна диагностика

 

Апаратът позволява да се направи експресна диагностика (продължителност на процедурата 5-10мин.)

ХИДРАТАЦИЯ - Измерва се чрез сензора, който засича нивото на хидратация на кожата.

ПОРИ - Порите могат да бъдат повече или по-малко разширени в зависимост от много фактори. Системата анализира броя на видимите пори и техния размер.

ПИГМЕНТАЦИЯ - Кожата може да стане по-тъмна, когато произвежда излишен меланин. Това явление се нарича “пигментация”. Използва се поляризирана светлина за анализ на различните слоеве на кожата и плътността на меланина.

БРЪЧКИ - Системата открива най-тъмните области на бръчицата, обработвайки изображението, изчислява размера и дълбочината й.

АКНЕ - Изчислява се количеството себум в комедоните. Изпъква в два цвята, червено в порите с по-лошо състояние и зелено или жълто в по-чистите пори.

Skeyndor 2

 

Запазете час за безплатна диагностика