Ваучери за подарък

Колкото и добре да познавате вашите любими хора, приятели и колеги, понякога е доста трудно да изберете точния подарък, който да им донесе приятни емоции. Затова ние ви предлагаме персонален СПА сертификат, с който можете да доставите истинско удоволствие и да подарите незабравими моменти в Max Beauty & Spa. За клиента се грижат екип от професионалисти, които ще направят празника му по-красив и уникален.

Има възможност ваучерът да е за избрана от вас процедура, промоционален пакет или на стойност. Така клиентът може да си избере процедура, спрямо неговите нужди и предпочитания.

Gift Voucher

Условия

  • Ваучерът трябва да се използва в срок от три месеца с предварително направена резервация.
  • Ваучерът може да се предотстъпва и на друг човек.
  • Max Beauty & Spa не носи отговорност за загубени сертификати.
  • Ваучерът не може да бъде заменян за парична стойност.
     

Сертификатите за подарък са ръчно изработени специално за нашия бюти салон в красив плик.

Ако сте решили да изненадате някого по случай повод или празник ние с удоволствие ще ви съдействаме! Екипът на Max Beauty би могъл да се постарае за романтичната обстановка на парната баня и кабинетите, ако сте решили да подарите незабравим спомен на вашата половинка или да ви осигури желаните напитки или кетъринг. Освен това имаме практика при ваше желание да се обадим лично по телефона, за да съобщим за изненадата в спа центъра и каква е тя точно.

 

В ОНЛАЙН МАГАЗИНА НИ SHOP.MAXSPABEAUTY.COM МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ БЮТИ ПРОЦЕДУРА ИЛИ ПАКЕТ И ЩЕ ГИ ПОЛУЧИТЕ ПОД ФОРМАТА НА КРАСИВ СЕРТИФИКАТ ЗА ПОДАРЪК С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНАТА ПРИ МИНИМАЛНА СТОЙНОСТ НА ПОРЪЧКАТА 150 ЛЕВА.

ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРЕДЛАГАМЕ ДОСТАВКА СЪС СПИДИ ИЛИ ЕКОНТ.

ЗА ВАШЕ УДОБСТВО МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ МЕЖДУ ФИЗИЧЕСКИ  И ДИГИТАЛЕН ВАУЧЕР.