Derma clear - нова концепция в грижа за кожата

Derma clear е уникална 3 в 1 хидрадермабразио платформа, която е перфектната иновативна процедура за нежно почистване на лицето. Ексфолира, почиства и хидратира кожата чрез въртящ се на 360⁰ накрайник и мощно всмукване. Процедурата е абсолютно безболезнена, няма възстановителен период, подходяща е всеки тип кожа и е изключително подходяща в борбата със замърсеното лице.

Терапията освен почистващ и дълбоко хидратиращ ефект, има и подмладяващо действие. DermaClear почиства кожата от замърсявания, увеличава нейната защита от свободни радикали и засилва локалния й имунитет. 360° въртящият патентован накрайник извършва химичен и механичен пилинг едновременно. Свива порите, редуцира ги и регулира себума. Процедурата изравнява тена и текстурата, редуцира пигментации и повърхностните белези. Едновременно с това подпомага изглаждането на фините линии и бръчици, като подобрява еластичността и хидратацията. Забързва процеса на възстановяване на кожата и я преструктурира. Благоприятства по-добрата абсорбaция на овлажнители и антиоксиданти. Процедурата има изключителен ефект при третиране на акне.

Alma Dermaclear Tretman

Derma Clear в три съвършени стъпки:

Стъпка 1: Ексфолиране и почистване

Нежно почиства повърхностния слой на кожата, отваря порите, намалява размера им, премахва мъртвите клетки, като подмладява кожата.

Стъпка 2: Екстракция и хидратация

Патентованият въртящ накрайник деликатно и безболезнено изсмуква увредената тъкан. Стимулира се образуването на колаген, овлажнява и успокоява кожата.

Стъпка 3: Подхранване и защита

Чрез въртящия накрайник в кожата се влива антиейджинг серум от овлажнители, защитни антиоксиданти и колагенови бустери, които идеално проникват и се абсорбират дълбоко в дермата. Еластичността е подобрена и кожата е защитена.

 

Запазете час, бързо и лесно, онлайн за тази или друга процедура

Запазвайки час, Вие се съгласявате и приемате 'Общите условия за ползване'.

Препоръчваме Ви също и...
Остеоестетика
Остеоестетика
Виж повече
FILLMED Професионални пилинги и биоревитализация
FILLMED Професионални пилинги и биоревитализация
Виж повече
DermaOxy - кислородна терапия
DermaOxy - кислородна терапия
Виж повече
CryoLed терапия на FILLMED
CryoLed терапия на FILLMED
Виж повече