Антицелулитни процедури

Нашият екип винаги се стреми да Ви предлага най- добрата грижа и отношение, да сме в крак с тенденциите и качествените процедури. Каним Ви на безплатна консултация с наш терапевт, за да предложим индивидуална антицелулитна програма спрямо Вашите нужди. Всеки клиент, започнал антицелулитни процедури в нашия салон, получава и препоръки за вкъщи с цел оптимален резултат. Представяме Ви Venus Legacy:

Терапията с Venus Legacy оформя и скулптурира неоперативно тялото, редуцира мастните натрупвания, стяга и витализира кожата.

Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – Real Time Thermal Feedback.

Процедурите с този апарат са най-търсените в областа на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях! 

1 Vle

Mултиполярна радиочестота

2 Vle

Пулсиращо магнитно поле

3 Vle

(MP) 2 технология

Защо да изберете Venus Legacy?

Процедурата Venus Legacy ви предлага най-модерния начин за борба с целулит, отпуснатата кожа, стрии, повишава локалното кръвообращение, стимулира лимфния дренаж и липолизата. Тя отнема само около 30 минути, така че лесно можете да я включите в натовареният график, тъй като няма време за възстановяване след нея. Резултатите са видими ще след първата процедура и се постигат без болка или неприятно усещане. Всъщност повечето от нашите клиенти сравняват процедурата с топъл масаж.

 

Какви резултати ще постигнете с Venus Legacy?

 • Подобрява еластичността и стяга кожата
 • Премахване на стрии
 • Увеличава блясъка и жизнения вид на кожата
 • Стимулира производството на колаген и еластин в кожата
 •  Oформя контура на тялото
 • Venus Legacy е нехирургична процедура и е идеалена за хора, които не искат да се подлагат на инвазивни интервенции или нямат време да се възстановят след тях.
Venuslegacy Treatment

Подходящ ли е Venus Legacy за Вас?

Ние препоръчваме Venus Legacy за:

 • Жени и мъже, които държат на външният си вид
 • За жени след бременност, за постигне на впечатляващ резултат в борбата за връщането на добра форма
 • Жени и мъже, които имат проблем с намаляване на мастните натрупвания в най-трудните за стягане зони.
 • Хора, които желаят да стегнат кожата на лицето си или да намалят излишните мазнини и кожата на брадичката

 

 

Как работи Venus Legacy

Накратко, Venus Legacy засилва производството на колаген и еластинови влакна, което води до по-стегната и гладка кожа. Ефектът се максимизира чрез патентована комбинация от четири технологии (4D)

 

Кои зони на тялото могат да се третират с този апарат?

Бедра, седалище, корем, паласки, ръце, лице, шия и деколте. В зависимост от конкретните нужди на пациента, се създава програма чрез задаване на необходимите параметри за сила и интензивност на прилагане на всяка отделна технология.

 

Синергичен ефект

 • Многополярната радиочестота използва комплексен алгоритъм за доставяне на хомогенна енергия и обемно нагряване до множество тъканни дълбочини, позволявайки бързо и безопасно натрупване на топлина и лесно поддържане на терапевтичната температура по време на процедурата
 • Ефектът на RF се подсилва от импулсното електромагнитно поле (PEMF), нетермичен механизъм, излъчван през електродите на апликатора
 • Чрез синергичен (MP) 2, RF загрява и директно стимулира фибробластите, докато PEMF насърчава ангиогенезата и индуцира пролиферация на фибробласти чрез освобождаване на растежния фактор FGF-2, което води до повишен синтез на колаген.

4D апликатор

 • Насочва RF и PEMF енергийната матрица към третираната област от множество вектори, за да индуцира ефективно намаляване на целулита и стягане на отпуснатата кожа
 • Има иновативен дизайн на двойна многополюсна електродна корона - външната плоска корона постоянно контролира електротермичното обемно нагряване, докато вътрешната дълбока тетраполярна корона осигурява периодично подпомагано вакуумно електротермично селективно нагряване
 • Уникалният набор от електроди гарантира по-бърза обработка и осигурява значителна дълбочина на проникване (до 4,5 cm) за по-голям ефект върху по-дълбоките тъкани

Иновативна технология VariPulse

 • Осигурява регулируемо импулсно засмукване (положително и отрицателно въздушно налягане), което улеснява ефективната липолиза и по-дълбокото проникване на енергия
 • Увеличава кръвообращението, стимулира лимфния дренаж и усилва липолизния ефект на радиочестотната енергия
 • Плавното движение на VariPulse гарантира максимално комфортно усещане за клиента, без болка, без усещане за парене

Real Time Thermal Feedback

 • И четирите апликатора Venus Legacy ™ са оборудвани с вградени сензори, които осигуряват топлинна обратна връзка в реално време, за да позволят лесно, незабавно и непрекъснато откриване на температурния профил на кожата
 • Подобрява безопасността и комфорта на клиента и води до по-последователни и контролирани  резултати
 • Прави процедурата с Venus Legacy иновативна и напълно безопасна за всички типове кожа

 


 

Друг ефективен метод за борба с целулита естествено са масажите.

Ние предлагаме както антицелулитен ръчен масаж, така и Вакуум масаж. Тези масажи намаляват значително обиколките, повишават кръвната микроциркулация и ускоряват производството на ензими, които участват в обмяната на веществата. Хубаво е да се направят между 10 - 12 третирания в рамките на 1 месец. След провеждане на терапията нашите специалисти могат да Ви изготвят програма за поддържане на достигнатите резултати.

  

Anti Cellulite Hand Massage
Vacuum Anti Celulite Massage

 

Ако имате целулит не се опитвайте да живеете с него, а намерете подходящия начин, за да имате по-трайни и бързи резултати.

Целулитът без съмнение е сериозно заболяване, което е неизбежно за почти всички жени (90% според последни изследвания). Той намалява самочувствието на дамите, защото ограничава тяхната способност да обличат каквото пожелаят и да се чувстват добре в своята кожа.

Препоръчваме Ви също и...
Турска баня - Хамам
Турска баня - Хамам
Виж повече
Парна баня
Парна баня
Виж повече
Масажи
Масажи
Виж повече
Спа терапии
Спа терапии
Виж повече