Нашият екип винаги се стреми да Ви предлага най- добрата грижа и отношение, да сме в крак с тенденциите и качествените процедури. Каним Ви на безплатна консултация с наш терапевт, за да предложим индивидуална антицелулитна програма спрямо Вашите нужди. Всеки клиент, започнал антицелулитни процедури в нашия салон, получава и препоръки за вкъщи с цел оптимален резултат. Представяме Ви Venus Legacy:

Терапията с Venus Legacy оформя и скулптурира неоперативно тялото, редуцира мастните натрупвания, стяга и витализира кожата.

Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – Real Time Thermal Feedback.

Процедурите с този апарат са най-търсените в областа на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях! 

1 Vle

Mултиполярна радиочестота

2 Vle

Пулсиращо магнитно поле

3 Vle

(MP) 2 технология

Защо да изберете Venus Legacy?

Процедурата Venus Legacy ви предлага най-модерния начин за борба с целулит, отпуснатата кожа, стрии, повишава локалното кръвообращение, стимулира лимфния дренаж и липолизата. Тя отнема само около 30 минути, така че лесно можете да я включите в натовареният график, тъй като няма време за възстановяване след нея. Резултатите са видими ще след първата процедура и се постигат без болка или неприятно усещане. Всъщност повечето от нашите клиенти сравняват процедурата с топъл масаж.

 

Какви резултати ще постигнете с Venus Legacy?

 • Подобрява еластичността и стяга кожата
 • Премахване на стрии
 • Увеличава блясъка и жизнения вид на кожата
 • Стимулира производството на колаген и еластин в кожата
 •  Oформя контура на тялото
 • Venus Legacy е нехирургична процедура и е идеалена за хора, които не искат да се подлагат на инвазивни интервенции или нямат време да се възстановят след тях.
Venuslegacy Treatment

Подходящ ли е Venus Legacy за Вас?

Ние препоръчваме Venus Legacy за:

 • Жени и мъже, които държат на външният си вид
 • За жени след бременност, за постигне на впечатляващ резултат в борбата за връщането на добра форма
 • Жени и мъже, които имат проблем с намаляване на мастните натрупвания в най-трудните за стягане зони.
 • Хора, които желаят да стегнат кожата на лицето си или да намалят излишните мазнини и кожата на брадичката

 

 

Как работи Venus Legacy

Накратко, Venus Legacy засилва производството на колаген и еластинови влакна, което води до по-стегната и гладка кожа. Ефектът се максимизира чрез патентована комбинация от четири технологии (4D)

 

Кои зони на тялото могат да се третират с този апарат?

Бедра, седалище, корем, паласки, ръце, лице, шия и деколте. В зависимост от конкретните нужди на пациента, се създава програма чрез задаване на необходимите параметри за сила и интензивност на прилагане на всяка отделна технология.

 

Синергичен ефект

 • Многополярната радиочестота използва комплексен алгоритъм за доставяне на хомогенна енергия и обемно нагряване до множество тъканни дълбочини, позволявайки бързо и безопасно натрупване на топлина и лесно поддържане на терапевтичната температура по време на процедурата
 • Ефектът на RF се подсилва от импулсното електромагнитно поле (PEMF), нетермичен механизъм, излъчван през електродите на апликатора
 • Чрез синергичен (MP) 2, RF загрява и директно стимулира фибробластите, докато PEMF насърчава ангиогенезата и индуцира пролиферация на фибробласти чрез освобождаване на растежния фактор FGF-2, което води до повишен синтез на колаген.

4D апликатор

 • Насочва RF и PEMF енергийната матрица към третираната област от множество вектори, за да индуцира ефективно намаляване на целулита и стягане на отпуснатата кожа
 • Има иновативен дизайн на двойна многополюсна електродна корона - външната плоска корона постоянно контролира електротермичното обемно нагряване, докато вътрешната дълбока тетраполярна корона осигурява периодично подпомагано вакуумно електротермично селективно нагряване
 • Уникалният набор от електроди гарантира по-бърза обработка и осигурява значителна дълбочина на проникване (до 4,5 cm) за по-голям ефект върху по-дълбоките тъкани

Иновативна технология VariPulse

 • Осигурява регулируемо импулсно засмукване (положително и отрицателно въздушно налягане), което улеснява ефективната липолиза и по-дълбокото проникване на енергия
 • Увеличава кръвообращението, стимулира лимфния дренаж и усилва липолизния ефект на радиочестотната енергия
 • Плавното движение на VariPulse гарантира максимално комфортно усещане за клиента, без болка, без усещане за парене

Real Time Thermal Feedback

 • И четирите апликатора Venus Legacy ™ са оборудвани с вградени сензори, които осигуряват топлинна обратна връзка в реално време, за да позволят лесно, незабавно и непрекъснато откриване на температурния профил на кожата
 • Подобрява безопасността и комфорта на клиента и води до по-последователни и контролирани  резултати
 • Прави процедурата с Venus Legacy иновативна и напълно безопасна за всички типове кожа

 


 

Друг ефективен метод за борба с целулита естествено са масажите.

Ние предлагаме както антицелулитен ръчен масаж, така и Вакуум масаж. Тези масажи намаляват значително обиколките, повишават кръвната микроциркулация и ускоряват производството на ензими, които участват в обмяната на веществата. Хубаво е да се направят между 10 - 12 третирания в рамките на 1 месец. След провеждане на терапията нашите специалисти могат да Ви изготвят програма за поддържане на достигнатите резултати.

  

Anti Cellulite Hand Massage

 

Ако имате целулит не се опитвайте да живеете с него, а намерете подходящия начин, за да имате по-трайни и бързи резултати.

Целулитът без съмнение е сериозно заболяване, което е неизбежно за почти всички жени (90% според последни изследвания). Той намалява самочувствието на дамите, защото ограничава тяхната способност да обличат каквото пожелаят и да се чувстват добре в своята кожа.

Запазете час, бързо и лесно, онлайн за тази или друга процедура

Запазвайки час, Вие се съгласявате и приемате 'Общите условия за ползване'.

Препоръчваме Ви също и...
Мадеротерапия
Мадеротерапия
Виж повече
INDIBA® Deep Beauty
INDIBA® Deep Beauty
Виж повече