Масажът е познат още от древността като метод за лечение на някои заболявания, а днес се прилага в повече от 200 разновидности.

Благодарение на уменията на нашите терапевти Вие ще изпитате удоволствие с всичките си сетива и ще възстановите душевната си хармония.

Освен типичните класически и лечебни масажи при нас можете да се насладите и на по-специфични такива - масаж с топла ароматна свещ, балийски масаж, бамбуков масаж, арома терапии, масажи за двойки, антицелулитни ръчни масажи, масаж на четири ръце, масаж на ходила, дълбокотъканен масаж.

Класически масаж

Classic Massage

Класическият масаж е приятен начин да се отпуснете и ви дава възможност да се наслаждавате на това да бъдете поглезени. Масажът намалява напрежението в тялото и придава допълнително усещане за благополучие. Редовният масаж противодейства на умората и болката във врата, раменете, гърба и краката. Кара Ви да се почувствате успокоени, леки, по-гъвкави и подобрява кръвообращението.

 

Ароматерапевтичен масаж с масло BABOR

Съчетайте времето за релакс с пълноценна подхранваща грижа! Масажното масло Babor е уникален продукт, формулата му е обогатена с витамин Е, известен с невероятните си антиоксидантни свойства. Благодарение на тях, маслото неутрализира влиянието на свободните радикали, забавя стареенето и съхранява младежката свежест на тялото. Резултатът от масажа е усещането за спокойствие и красива кожа с кадифена мекота и великолепен външен вид!

Babor Oil Massage

 

Арома масаж

Aromatherapy Massage

Детокс, антистрес или енергизираща комбинация от аромати. Масаж, който събужда сетивата за аромат и допир, съчетавайки отпускащи масажни похвати и индивидуално избрано ароматно олио.

 

Класически масаж с топла ароматна свещ

Уникална терапия с ароматна свещ от благоуханни топли етерични масла.Свещта се разтапя при лека топлина и под действието на пламъка от фитила, което я превръща в приятно топло, благоуханно масло за масаж. Съставките подпомагат хидратирането и възстановяването на кожата. Подходящи са дори за много суха кожа.

Hot Candle Massage

 

Цялостен масаж на четири ръце

Four Hands Massage

Постигане на пълна релаксация с двоен терапевтичен ефект. Синхронът от работата на терапевтите поддържа тялото постоянно затоплено.

 

Дълбокотъканен масаж

Силов масаж, който облекчава болките в мускулите и тъканите, отпуска тялото, премахва напрежението. Чувствате се заредени и енергизирани.

Deep Tissie Massage

 

Масаж на ходила

Inhalt Fussmassage 1280

Мануална терапия, при която се въздейства на точно определени зони и точки на стъпалата. Терапевтичният ефект се изразява в подобряване на кръвообращението, ускоряване на процеса на детоксикация на организма, балансиране на енергията, намаляване на стреса и напрежението.

 

Парна баня и цялостен масаж

Комбинация от релаксиращия  ефект на парната баня и тонизиращия ефект на цялостния масаж. Масажът успокоява и тонизира мускулите, подобрява движението на кръвта във вените, увеличава хемоглобина, стимулира лимфния поток. Парната баня е отличен начин за детоксикация в същото време осигурява противовъзпалителен, аналгетичен и хидратиращ ефект. 

Steam Bath Massage

 

Билков масаж с масло от 7 билки

Herbal Massage

Лек, релаксиращ холистичен масаж със специално билково масло. Стимулира детоксикацията на организма, премахва стреса и напрежението, изчиства негативната енергия, чувствително подобрява общото емоционално състояние.

 

Антицелулитен масаж

Мануално третиране на засегнатите или застрашени от появата на целулит зони на тялото - бедра, седалище, ханш, корем, ръце. Спомага за увеличаването на притока на кръв, подобрява микроциркулацията и лимфотока, стимулира отстраняването на натрупаните в подкожния слой мазнини, токсини и задържани течности. В съчетание със здравословен хранителен режим и физическа активност възвръща здравия и стегнат вид на кожата, а с него и самочувствието ви.

Anticellulite Massage

 

Бамбуков масаж

 Процедурата включва техники за лимфен дренаж, подобрява кръвообращението и намалява мускулната умора. Подходящ е при мускулна треска и схващане. Масажът помага при интелектуална и физическа умора, подхранва кожата, ускорява обмяната на веществата и подобрява енергийния баланс.

Масаж с топли, вулканични камъни

Една от най-древните и същевременно скоро възродени техники е масажът с горещи, вулканични камъни. Това е специална процедура, при която се използват гладки, нагрети камъни. Най-често те са базалт или черен вулканичен камък (черен мрамор), които абсорбират и задържат топлината много добре. Преди масажа те се поставят в гореща вода с температура между 120 до 130 градуса за няколко минути, а после се охлаждат до 50 градуса. След което се поставят върху енергийните точки на тялото. Преди самия масаж терапевтът намазва тялото с благовонни масла, които отварят енергийните му центрове. По този начин се подготвяте за масажа, разпускайки чрез релаксираща музика и приятна обстановка. Нагорещените камъни се поставят по определени точки по гръбначния стълб или в дланите на ръцете, като по този начин се подобрява потока на енергия в тялото.

Hot Stone Massage

 Интересно е, че ако имате мускулни възпаления или наранявания на тези места камъните изстиват много по-бързо, след което се заменят отново с горещи. Използват се много камъчета с различна форма и размери. Доказано е, че топлината на камъка отпуска мускула много по-бързо, отколкото при традиционния масаж и освен това подобрява гъвкавостта на ставите.

Чувството на релакс и наслада е несравнимо, сякаш огромно количество енергия нахлува в тялото чрез докосването на "вълшебните, нагорещени" камъни. След този ритуал се чувствате спокойни и изцяло заредени с енергия.

 

Авторски масаж "Макс Роял"

Max Royal

Уникално съчетание от различни масажни стилове (дълбокотъканен масаж, мануална терапия, рефлексология, индийски масаж на глава), което действа отпускащо на тялото, балансирайки енергийните нива в различните зони на въздействие. Мекият аромат на чисто арганово масло заедно с нежния допир на затоплени кърпи допълват усещането за спокойствие и безметежност.

Ритуалът завършва с поднасяне на енергизираща напитка – комплимент от Max Beauty & Spa.

 

Балийски масаж

Релаксиращ масаж на цяло тяло с топли билкови компреси, при който се прилагат разнообразни техники, като внимателно разтягане (стречинг), рефлексотерапия и ароматерапия. Цялостно енергизира тялото, увеличава притока на кръв и кислород, оставя усещане за спокойствие и лекота.

Baly Massage

 

Масаж за бременни

Pregnancy Massage

Нежен масаж за бъдещи майки, съобразен със специфичните промени в женското тяло през този най-светъл период от живота им. Представлява комбинация от лимфен дренаж, антистрес масаж на глава, прилагани в удобна и безболезнена за жената поза. Движенията на терапевта са бавни и плавни, без дълбокотъканни или силови техники. Подобрява общото физическо състояние, стимулира движението на лимфата и изчистването на застоялите течности, предотвратява риска от подуване на краката и образуване на целулит.

Забележка: Подходящ е след първия триместър на нормално протичаща бременност.

Запазете час, бързо и лесно, онлайн за тази или друга процедура

Запазвайки час, Вие се съгласявате и приемате 'Общите условия за ползване'.

Препоръчваме Ви също и...
Парна баня
Парна баня
Виж повече
Спа терапии
Спа терапии
Виж повече
Турска баня - Хамам
Турска баня - Хамам
Виж повече