Турска баня - Хамам

Хамамът или турската баня е ориенталска процедура, при която се почиства цялото тяло от повърхностния слой мъртви клетки. В автентична обстановка ще почувствате топлината на мраморния камък, парата, влагата и ефекта от мокрия масаж.

Това е един ритуал от Изтока, смесил в себе си традициите на Римската и Византийската баня.

 

Hamam Bath

 

Процедурата започва със затопляне в парна баня, където интензивната топлина отваря порите на кожата и навлиза дълбоко до мускулите. Напарването се извършва при температура от около 50°С, при висока влажност на въздуха 70-100%. Започва обилно потоотделяне и кожата е готова за почистване.

Докато Вие лежите и релаксирате на топлото мраморно легло, нашите обучени специалисти премахват мъртвите  клетки на Вашата кожа с помощта на специално изработена пилинг-ръкавица (кесе), като това спомага за оросяването с кръв на съединителната тъкан. След този ориенталски пилинг кожата Ви вече е кадифено-мека и е готова за нежен масаж с натурален сапун.

При тази процедура не става въпрос само за почистване на тялото, а за истински празник за сетивата: топлина, влажност, пяна, аромати и докосвания създават едно произведение на изкуството за приятно изживяване.

Запазете час, бързо и лесно, онлайн за тази или друга процедура

Запазвайки час, Вие се съгласявате и приемате 'Общите условия за ползване'.

Препоръчваме Ви също и...
Масажи
Масажи
Виж повече